3.5 inch (USB 3.0)

Toont alle 2 resultaten

3,5 inch Externe Harde Schijf – Geheugen uitbreidingen van 3TB en meer!

Data IO biedt u kwalitatieve 3,5 inch externe harde schijven van het A-merk Transcend. Deze externe harde schijven bieden u de perfecte geheugenoplossing als de harde schijf van uw computer vol raakt. De 3,5 inch externe harde schijven zijn een ideaal mobiel verlengstuk en gemakkelijk mee te nemen. Hierop kunt u uw foto’s en video’s moeiteloos opslaan en back-ups maken van uw belangrijkste bestanden. Zo bieden we voor elk gebruiker wat wils. Wilt u toch voor een maat kleiner gaan. Bekijk dan onze 2,5 inch externe HDD en SSD opslagmedia. Ontwikkeld voor de hoogste prestaties en voorzien van de nieuwste technologie voor maximale overdrachtssnelheden, prestaties en betrouwbaarheid. Lees hier alles over de 3,5 inch externe harde schijf!

Voordelen 3,5 inch externe harde schijf

De 3,5 inch externe harde schijven zijn groter van formaat en worden vaak gebruikt als vaste back-upschijf bij de computer. De 3,5 inch externe harde schijven zijn omgerekend vaak veel voordeliger in aanschaf dan een 2,5 inch externe harde schijf, omdat u meer opslaggeheugen krijgt voor een lagere prijs. De 3,5 inch externe harde schijven van Data IO hebben opslagcapaciteiten van maar liefst 3TB en 4TB. Hiermee kunt u grote hoeveelheden data in kwijt zoals, films, foto’s, muziek en vertrouwelijke databestanden. Belangrijk om te weten is dat 3,5 inch externe harde schijven een externe voeding nodig hebben, waardoor een stroomaansluiting noodzakelijk is en zijn door hun omvang moeilijker mee te nemen dan de 2,5 inch variant.

Prestaties 3,5 inch externe harde schijf

Onze 3,5 inch externe harde schijven van Transcend zijn gemaakt voor hoge prestaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Dat vertaalt zich o.a. in de hoge overdrachtssnelheden die de externe harde schijven kunnen behalen. Ze zijn namelijk voorzien van de nieuwste USB 3.0 poortaansluiting. Dit betekent dat de 3,5 inch externe harde schijven overdrachtssnelheden kunnen behalen van maar liefst 5 GB/s, mits uw laptop of computer ook voorzien is van een 3.0 aansluiting! Mocht dat niet het geval zijn dan wordt de snelheid aangepast naar dat van een 2.0 aansluiting.

Bekijk nu ons complete aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden!