2.5 inch (USB 3.0)

Toont alle 13 resultaten

2,5 inch Externe Harde Schijf – Dé portable geheugen uitbreiding!

Data IO biedt u hoogwaardige en duurzame 2,5 inch externe harde schijven van A-merken, zoals Transcend, Sandisk en Samsung. De 2,5 inch externe harde schijven komen voor in diverse opslagcapaciteiten, zodat we de beste geheugenoplossing hebben voor zowel professioneel als privé gebruik. Kortom, we hebben voor elk wat wils! De 2,5 inch externe opslagcapaciteiten maken allen gebruik van de nieuwste technologie USB 3.0 aansluiting. Dit stelt de gebruiker in staat om met hoge overdrachtssnelheden te werken. Ontdek hier alles over 2,5 inch externe harde schijven van Data IO!

Voordelen van 2,5 inch externe harde schijf

Externe harde schijven zijn er in twee verschillende maten namelijk 2,5 inch en 3,5 inch externe harde schijven. Deze maten zijn niet van de behuizing, maar het is de maat van de diagonaal van de schijf die in de behuizing zit. 2.5 inch externe harde zijn klein en compact, zodat u ze makkelijk mee kunt nemen. Daarnaast blijven ze koeler en zijn ze energiezuiniger dan een 3,5 inch externe harde schijf. Dit  komt doordat het merendeel van deze schijven geen aparte voeding hebben, maar hun stroom halen uit de aansluiting op de computer. U heeft dus geen adapter nodig. Daarnaast zijn 2,5 inch externe harde schijven zeer geschikt voor laptops, ultrabook en macbooks!

Snelheid van 2,5 inch externe harde schijf

Al onze 2,5 inch externe harde schijven maken gebruik van de nieuwste USB 3.0 aansluiting. Deze stelt u in staat om gegevens tot tien keer sneller over te zetten dan zijn voorganger USB 2.0. Belangrijk om te weten bij deze aansluiting, is dat zowel uw computer of laptop als de 2,5 inch externe harde schijf een USB 3.0 aansluiting moet hebben om  deze snelheid te halen. Sluit u bijvoorbeeld een van onze 2,5 inch externe harde schijf met een USB 3.0 aansluiting aan op een USB 2.0 poort, dan zal de snelheid aangepast  worden aan de USB 2.0 aansluiting.

Bekijk nu ons complete aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden!