RAM voor Apple Mac Mini

Toont alle 5 resultaten

Apple Mac Mini DRAM – Dé oplossing voor extra geheugen

De Apple Mac Mini DRAM biedt extra geheugen voor uw Mac Mini. Wij bieden de geheugenmodule aan in verschillende capaciteiten en snelheden die zijn gemaakt voor maximale prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Breid uw interne Mac Mini geheugen uit voor snellere prestaties. Deze zijn leverbaar in 8 GB en 16 GB varianten. Welke geheugenmodule u nodig heeft voor u Mac Mini geheugen hangt af van uw type Mac Mini en wat uw gebruiksdoeleinden zijn. Hier leest u alles over Mac Mini geheugen zodat u de beste keuzes kunt maken!

Compatibiliteit van Apple Mac Mini DRAM geheugen

De Apple Mac Mini DRAM is speciaal ontwikkeld voor een select aantal Mac Mini modellen. Welke dat zijn kunt u lezen bij de productomschrijving van onze geheugenmodules. Er staat dan een jaartal bij die aangeeft in welke periode uw Mac Mini model gebouwd is. Voor de zekerheid raden wij u aan om zelf te controleren welke Mac Mini model u gebruikt, zodat u de juist keuze kunt maken. Er zijn twee manieren om dat te doen. Ten eerste kunt u erachter komen door het serienummer van uw Mac Mini te achterhalen en deze in te voeren op de website van Apple. De tweede manier voor het kiezen van de juiste Mac Mini geheugen is door linksboven in uw scherm op het Apple logo te klikken. Vervolgens kiest u voor ‘Over deze Mac’ en daarna op systeemoverzicht. Hier krijgt u een complete hardware overzicht te zien met alle nodige informatie, zodat u precies weet welke Apple Mac Mini DRAM compatibel is met uw systeem.

Kwaliteit Apple Mac Mini DRAM geheugen

Onze Apple Mac Mini DRAM geheugenmodules zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ontwikkeld voor hoge prestaties, maximale duurzaamheid en gebruiksgemak. Onze Apple Mac Mini DRAM geheugenmodules bieden u de perfecte interne geheugenoplossing om uw systeem een flinke upgrade te geven. Wat uw gebruikseisen ook zijn, met onze Mac Mini geheugen kan uw systeem elke taak of (zware) programma aan! Met de Apple Mac Mini DRAM kunt u efficiënter en productiever werken dan ooit tevoren! Data IO biedt hiernaast ook geheugenmodules aan voor MacBook Pro’s en iMac’s.

Wilt u meer informatie over onze Apple Mac Mini DRAM geheugen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!