GoPro Hero 10 Black: Welke geheugenkaart is geschikt?

Met de release van de nieuwe GoPro Hero 10 Black op 16 september 2021 is er voor iedere actieliefhebber de mogelijkheid om beelden van bizarre kwaliteit op te nemen. De Hero 10 Black heeft een vernieuwde GP2 processor om razendsnel alles vast te kunnen leggen. Film je beelden in 5.3K @ 60 FPS of 4K @ 120 FPS en zorg voor vloeiende beelden met de HyperSmooth 4.0 stabilisatie. Met een waterdichtheid van 33 ft (10,05 meter) kun jij probleemloos de beelden vastleggen van al jouw wateractiviteiten! Zelfs bij beperkt licht kan de GoPro Hero 10 Black alle beelden haarscherp vastleggen vanwege de verbeterde low-light-capabilities. Met de GoPro Quik App beheer en bewerk je al jouw favoriete content.

Video4K, 5,2K
Resolutie23 MP
Beelden per seconde4K video tot 120 FPS
5,2K video tot 60 FPS
Waterdichttot 10 meter
Streamingtot 1080p live
FunctiesHypersmooth 3.0 technologie
Slow motion modus tot 8x
Mogelijkheid tot mounten
OpslagMicro SD, tot 1TB
GoPro Hero 10 Black: Welke geheugenkaart is het best geschikt?

Welke micro SD kaart is geschikt voor mijn GoPro Hero 10 Black?

De GoPro Hero 10 Black is een actioncam met één UHS-I micro SD kaartslot. Om er voor te zorgen dat alle beelden goed worden opgeslagen is het van belang dat er een snel geheugenkaartje gebruikt wordt. Hierdoor is de V30 specificatie een minimale vereiste voor de GoPro Hero 10 Black. Je zou natuurlijk niet willen dat je een shot mist omdat je geheugenkaart niet snel genoeg is! Met dit in het achterhoofd adviseren wij de volgende Micro SD kaarten:

SanDisk micro SD Extreme (geadviseerd oor GoPro).

Samsung Micro SD Pro Plus kaarten ondersteunen ook U3, A2 en hebben een zeer goede prijs- prestatieverhouding

De nieuwe micro SD kaarten van Samsung zijn zeer geschikt om alle beelden snel weg te schrijven. Deze snelle en betrouwbare kaart beschikt over alle benodigde specificaties om geen enkel beeld te missen. De kaart beschikt over de V30, U3 en de A2 specificatie. V30 houdt in dat er altijd een minimale schrijfsnelheid wordt gerealiseerd van tenminste 30 MB/s tijdens je video-opnames. Daarnaast beschikt deze Samsung PRO Plus over een maximale leessnelheid van 160 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 120 MB/s. Dit is momenteel de snelste micro SD kaart op de markt voor de GoPro Hero 10 Black. Deze micro SD kaart is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten 128 GB, 256 GB en 512 GB.

Een overzicht van alle microSD kaarten voor Action Cams of Drones

Meer informatie over geheugenkaarten en capaciteiten

Voor meer informatie over verschillende type geheugenkaarten en capaciteiten klikt u hier.